Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا صادق آزادمنش دوشنبه در جمع خبرنگاران در اهواز بیان کرد: ۱۱۷ پایگاه اورژانس زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، ۱۹۰ پایگاه در خوزستان، چهار فروند بالگرد در اهواز، دزفول، مسجدسلیمان و بهبهان، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس و بیش از یک هزار نفر نیروی اورژانس خدمات رسانی را در صورت بروز حوادث احتمالی را انجام می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بالگردها به گونه ای چیدمان شده اند که تمام مناطق استان به خصوص سخت گذرا را پوشش دهند.

آزادمنش به آماده باش اورژانس در چهارشنبه سوری اشاره کرد و ادامه داد: تمام بیمارستان های خوزستان به ویژه سوانح و سوختگی برای  خدمات رسانی به آسیب دیدگان احتمالی چهارشنبه سوری در آماده باش کامل هستند.

معاون اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: تمام پایگاههای اورژانس ۱۱۵ خوزستان برای خدمات رسانی آمادگی دارند و ۴۵ پایگاه شهری به صورت مستقیم با همکاری نیروی انتظامی، آتش نشانی و هلال احمر وظیفه امدادرسانی را انجام می دهند.

وی توضیح داد: در شب چهارشنبه سوری آمبولانس ها در مناطق پرتردد شهر اهواز از جمله زیتون کارمندی و کیانپارس مستقر هستند؛ در چهارشنبه سوری سال گذشته ۱۲ مصدوم و بدون فوتی گزارش شد.

آزاد منش بیان کرد: درایام نوروز ایستگاههای سلامت در مبادی ورودی استان در شهرستان های دزپارت، اندیمشک و هندیجان با هدف اطمینان بخشی و ارائه خدمات درمانی اولیه راه اندازی شده است.

معاون اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به وجود ۲۰ یادمان راهیان نور در استان گفت: سه یادمان در مزارشهدای هویزه، طلائیه هویزه و فتح المبین شوش به صورت مستقیم توسط دانشگاه علوم پزشکی اهواز و اورژانس پیش بیمارستانی مدیریت می شود که پزشک و پرستار در این یادمان ها مستقر هستند.

وی اضافه کرد: در ایام نوروز پایگاههای اورژانس در ۲ نوبت صبح و بعد از ظهر از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۷ تا ۲۰ از پایگاهها خارج و در محور اصلی مستقر می شوند.

آزاد منش بیان کرد: میانگین استاندارد زمان رسیدن آمبولانس به محل حادثه در مناطق شهری بین هشت تا ۱۰ دقیقه و در جاده ها ۱۵ دقیقه است، در شهرهای کوچکتراستان به ۶ تا هفت دقیقه می شرد اما در اهواز در حوزه شهری و جاده ای به استاندارد نزدیک هستیم.

معاون اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ادامه گفت: یکی از مشکلات در زمان وقوع حوادث جابجایی مصدومان توسط خودروهای شخصی است که به مردم  توصیه می شود در اینگونه مواقع حتما با ۱۱۵ تماس بگیرند.

وی  گفت: در جاده ها که مصدومان دچار تروما می شوند به علت حمل ناصحیح، آسیب بیشتری به خصوص از ناحیه نخاع به بیمار وارد می شود و بهتر است تا زمان رسیدن آمبولانس در زمان تاخیر با اورژانس در تماس باشند تا توصیه های لازم ارائه شود.

برچسب‌ها خوزستان سازمان اورژانس کشور اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان سازمان اورژانس کشور اهواز خوزستان سازمان اورژانس کشور اهواز دانشگاه علوم پزشکی اهواز اورژانس پیش بیمارستانی چهارشنبه سوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • برق ۳۰ نقطه در اهواز قطع شد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد