Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام عین اللهی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه "دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه نظام سلامت " که به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر بر پا شده است، در جمع خبرنگاران و رسانه ها، ضمن تبریک ایام دهه فجر که با ماه رجب تقارن پیدا کرده، افزود: یکی از ضعف های عمده ای که وجود دارد و مقام معظم رهبری نیز فرمودند، این است که کارهایی که انجام می دهیم، به مردم نمی گوییم و تبلیغ نمی کنیم و اگر مردم بیایند و این نمایشگاه را از نزدیک ببینند که چه کارهای بزرگی در حوزه علوم پزشکی در کشور انجام شده و دستاوردهایی که واقعا باور نکردنی است، درمی یابند که این جوانان عاشق و فداکار ما چه کارهای بزرگی انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به غرفه معاونت غذا و دارو اظهار داشت: پیشرفته ترین مانیتورهایی که در علوم پزشکی بکار می رود در این نمایشگاه دیده می شود؛ از ونتیلاتورهایی که در درمان بیماران کرونا استفاده می شود و انواع و اقسام پیشرفت های مختلف در علوم پزشکی مانند دندانپزشکی که در زمینه تولید ایمپلنت ها شده یا در غرفه اورژانس  امکاناتی به نمایش گذاشته شده که علائم حیاتی بیمار را از محلی که مامور اورژانس بر بالین بیمار می رسد، به مرکز درمانی ارسال کند تا متخصصان در مرکز درمانی بتوانند سریعتر مشکلات بیمار را تشخیص بدهند که این امکان را اصطلاحا «تله مدیسین» می گویند و این یکی از اقدامات پیشرفته ای است که در کشور ما انجام شده است.

عین اللهی افزود: از نظر دارویی، ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز کشور تولید داخلی است که توسط شرکت های دارویی تولید و وارد بازار می شود. این توانمندی ها ما را در برابر تحریم های ناجوانمردانه که علیه ما انجام شده، حفظ کرد.

وی به تجهیزات توانبخشی در غرفه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اشاره کرد و گفت: این تجهیزات و وسایلی که در زمینه پزشکی نام برده شد، قبلا همه از خارج کشور وارد می شد و اکنون با تلاش جوانان ما و دانشمندان کشورمان تولید شده و یک نوع خودکفایی بوجود آورده است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: سیاست وزارت بهداشت این است که از تمامی جوانان و عزیزانی که در شرکت های دانش بنیان کار می کنند حمایت کند تا به وضعیتی برسیم که بسیاری از این محصولات را بعد از تامین نیاز داخلی، به کشورهای دیگر صادر کنیم.

ضرورت تکمیل واکسیناسیون، استفاده از ماسک و خودداری از حضور در میهمانی ها و جمع های خانوادگی

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه در اواسط موج ششم قرار داریم و تا دو یا سه هفته آینده وضعیت به همین شدت ادامه پیدا می کند، یادآور شد: بهترین کار، کامل کردن واکسیناسیون در سه دز و رعایت پروتکل ها است، همانطور که مقام معظم رهبری چند روز پیش هم فرمودند که من خودم شخصا به توصیه های متخصصان و پزشکان گوش می کنم و باعث افتخارمان است که حضرت آقا اینقدر به ما و به حرف های متخصصان و پزشکان اعتماد دارند.

عین اللهی افزود: مردم هم این اعتماد را به ما داشتند و ما این اعتماد را در واکسیناسیون دیدیم، امروزه ۱۳۷ میلیون دُز را رد کردیم و آن تعداد از مردم که انجام ندادند و یا فکر کردند که دُز سوم لازم نیست حتما انجام دهند.

 وی ضمن اینکه از مردم خواست تا این چند هفته را هم صبوری کنند و میهمانی های خانوادگی را متوقف کنند، خاطرنشان کرد: احتمالا در روز شنبه ۲۳ بهمن ماه تصمیمات مهمی در ستاد کرونا عنوان می شود که به مردم اعلام می کنیم.

وزیر بهداشت همچنین فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ۲۲ بهمن را به همه هموطنان تبریک گفت و افزود: اگر ما امروز می توانیم به رغم همه تحریم ها روی پای خودمان بایستیم و درمان مردم و واکسیناسیون را انجام دهیم، همه این اقدامات در سایه انقلاب اسلامی بوده و روح بلند حضرت امام بود که باعث شد انقلاب ما به نتیجه برسد و ما در سایه انقلاب اسلامی بتوانیم به استقلال برسیم، دانشگاه های ما فعال باشند، همانطور که ما امروز ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی داریم و همه دانشگاههای ما در خدمت مردم هستند و شکر خدا، رشد بسیار زیادی در دانش علوم پزشکی همه رشته ها از سطح کاردانی، تا تخصص تا فلوشیپ و فوق تخصص داشته اند.

بیشتر بخوانید:

نزدیک به ۲۱ میلیون ایرانی دوز سوم واکسن را دریافت کردند افزایش فوتی‌های کرونا/ تعداد شهرهای قرمز

۲۳۵۲۳۱

کد خبر 1601993

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن ماسک وزیر بهداشت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد

  شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در نشست مشترک با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به وسعت سیل اخیر در مناطق جنوب استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به نوپا بودن دانشکده علوم پزشکی چابهار، خوشبختانه اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دقیق تیم مدیریتی دانشکده باعث شده تاکنون هیچ موردی از اپیدمی و طغیان بیماری در مناطق سیل زده پدیدار نشود و گزارش تیم‌های ارزیاب اعزامی از سوی وزارت بهداشت نیز عملکرد این دانشکده را فوق‌العاده اعلام کرده است.

  عرشی گفت: علی رغم مشکلات گذشته در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار، دو بارندگی منجر به سیل در آن منطقه و همچنین خسارات وارده به برخی زیرساخت‌های بهداشتی، خوشبختانه با تلاش شبانه روزی کادر بهداشت به خصوص در مناطق روستایی، اقدامات پیشگیرانه تداوم داشته و وقفه‌ای در برنامه‌های مراقبتی ایجاد نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد