Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وبدا، دکتر سعید عامل جامه دار مسئول فنی آزمایشگاه مرجع کرونا و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ویروس کرونا به طور مجدد، در جامعه شتاب گرفته است به نحوی که ۴۰ درصد نمونه های پی سی آر کرونا مثبت است. روزانه حدود ٨٠٠ نمونه به آزمایشگاه مرجع کرونا ارسال می شود که حدود٤٠ درصد نمونه ها مثبت هستند و متاسفانه این عدد نسبت به هفته قبل دو برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین ۳ درصد نمونه های دریافتی از نظر آنفلوانزا مثبت هستند که نسبت به هفته قبل روند کاهشی داشته است.

عامل جامه دار خاطرنشان کرد: هیچ کمبودی به لحاظ کیت تشخیص کرونا وجود ندارد  و از همه افراد مشکوک به این بیماری تست گرفته می شود.

افزایش ۲۳ درصدی بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دکتر محمد پهلوان کاشی رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با اشاره به افزایش ۲۳ درصدی بیماران بستری و ۵۳ درصدی مراجعین سرپایی به مراکز منتخب کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه، از عموم مردم خواست ضمن رعایت دستورالعمل های بهداشتی نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام نمایند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۰۲ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که ۳۵۵ نفر از این تعداد متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است. طی یک روز گذشته ۲۰۶ بیمار مبتلا و مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که ۱۴۱ نفر از این تعداد در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند. در حال حاضر ۱۱۷ بیمار بدحال در بخش های مراقبت ویژه استان بستری هستند که ۸۹ نفر از این تعداد در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

پهلوان در ادامه گفت: همچنین طی یک روز گذشته یک هزار و ۷۴۵ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز جامع سلامت منتخب کرونا و ۷۳۱ نفر نیز به طور مستقیم به مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه مراجعه داشتند.

۱۵۰ درمانگاه سطح یک و دو آماده خدمات رسانی به بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا

دکتر محمد علی کیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در نشست قرارگاه مدیریت کرونا گفت: در حال حاضر علاوه بر ۴۱ مرکز منتخب کرونا، ۱۵۰ درمانگاه برای خدمات رسانی در سطوح یک و دو به بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا در آمادگی کامل هستند.

وی افزود: تلاش شده است ضمن افزایش سرعت شناسایی بیماران، با تقویت سطوح اولیه خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا، از مراجعه و ایجاد بار اضافی در مراکز درمانی جلوگیری شود. مردم در صورت بروز هر گونه علائم شبیه به سرماخوردگی به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت و یا درمانگاه مراجعه و از حضور مستقیم در بیمارستان ها خودداری نمایند.

 

انتهای پیام/ ۷۰۰۷۹

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان رضوی پیک ششم وضعیت نارنجی مبتلا و یا مشکوک به کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکوک به کرونا مراکز درمانی بیماران مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران گفت: ۱هم اکنون هزارو 100  بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش این دانشگاه شاغل هستند و  دست کم ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضع ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

دکتر عبدالله‌زاده  افزود: ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن سال آینده فارغ‌التحصیل  وبلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری می‌شوند.

وی گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در  کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: این ۱۵۰ نیرو پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی مشغول به کار می‌شوند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تجلیل شد..

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال