Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@07:52:10 GMT

خیز آرام کرونا در لرستان/ نشانه‌های جدی وقوع موج ششم

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۹۷۱۹

خیز آرام کرونا در لرستان/ نشانه‌های جدی وقوع موج ششم

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: روند ابتلاء به کرونا در لرستان همزمان با شیوع سویه «اُمیکرون» آن، متولیان امر را نگران کرده است به طوری که به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان، نشانه‌های جدی از موج ششم کرونا در این استان دیده می‌شود.

نشانه‌های جدی موج ششم کرونا در لرستان

مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز شنبه در جلسه بررسی عملکرد مرکز بهداشت شهرستان خرم آباد گفت: آمار روزانه مبتلایان به کرونا در استان نشانه‌هایی جدی از بروز موج ششم را مشخص می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: خطر بروز موج ششم جدی است و فعالیت مراکز غربالگری کرونا در شهرستان خرم آباد همزمان با سایر شهرستان‌ها باید افزایش پیدا کند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: با توجه به علامت‌های سویه «اُمیکرون» و توانایی انتشار بالای آن، افزایش نمونه گیری، بیماریابی و مراقبت افراد مبتلا یک ضرورت است.

کوشکی تصریح کرد: از سرپرست مرکز بهداشت شهرستان خرم آباد انتظار داریم برنامه ریزی مدونی در این راستا ارائه کنند.

لزوم فعال شدن مراکز غربالگری و نمونه‌گیری

علی شاهوردی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در سخنانی گفت: فعال بودن و افزایش نمونه گیری در مراکز غربالگری همچنان باید تداوم داشته باشد.

وی عنوان کرد: مادامی که حتی فقط یک مورد ابتلای به کووید مثبت داشته باشیم، مراکز غربالگری باید فعال و پویا باشند.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین مهم‌ترین رویکردهای عملکردی مراکز بهداشت را تشریح کرد و اظهار کرد: رعایت سطح بندی مطابق دستورالعمل‌ها و استانداردهای سازمانی یک اصل در برنامه‌های عملیاتی مراکز بهداشت است.

شاهوردی با اشاره به پایش و نظارت به عنوان جز لاینفک امورات بهداشتی تصریح کرد: پایش و نظارت مراکز جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشت و خانه‌های بهداشت باید مطابق سطح بندی و شرح وظایف با نظم خاصی انجام شود.

وی گفت: در شهرستان خرم آباد در برخی از شاخص‌ها افت داشته‌ایم که علت عمده آن بحران کرونا بوده است.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: انتظار داریم من بعد شاهد روند صعودی شاخص‌ها باشیم.

نمونه‌گیری از حداقل ۱۰ نفر از اطرافیان، افراد کرونای مثبت

حمید مخیری رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این جلسه گفت: به ازای هر مورد کرونا مثبت حداقل باید ۱۰ مورد از اطرافیان بیمار نمونه گیری شود.

وی عنوان کرد: این نمونه گیری ها اقدامی مهم در بیمار یابی و مراقبت است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: مراکز غربالگری و نمونه گیری کرونا باید احیا شده و پویاتر شوند.

مخیری همچنین خواستار ساماندهی واکسیناسیون برای «ویال های» ۱۰ تایی در مراکز و پایگاه‌ها شد.

ابتلای نزدیک به ۹۸ هزار لرستانی به کرونا

مریم کوشکی دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سخنانی در این رابطه اظهار داشت: تاکنون ۱۹۷ هزار و ۹۶۴ نفر در استان به کرونا مبتلا شده‌اند.

وی عنوان کرد: تاکنون متأسفانه دو هزار و ۶۸۷ نفر به علت ابتلاء به کرونا در لرستان فوت کرده‌اند.

کد خبر 5406144

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان مریم کوشکی بارش برف برف و کولاک کرمانشاه بوشهر برف روبی ویروس کرونا سیل کرمان برف و یخبندان خطبه های نماز جمعه امداد رسانی سیل هرمزگان تعطیلی مدارس راهداری شهرستان خرم آباد کرونا در لرستان مراکز غربالگری نمونه گیری موج ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد