Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلمانی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه ۶۲ درصد یزدی‌ها به ماسک اعتقادی ندارند، گفت: ورود به پیک ششم کرونا بستگی به واکسیناسیون دوز سوم دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم سلمانی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در پاسخ به این سوال که آیا با شرایط کنونی کرونا در کشور و استان یزد به پیک ششم کرونا وارد خواهیم شد یا خیر، گفت: در حال حاضر خیلی نگران سویه جدید کرونا (امیکرون) نیستیم چون به‌نوعی از سویه‌های دیگر خفیف‌تر است و در اغلب افراد مبتلا شده به این ویروس، بالای سیستم تنفسی را درگیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان یزد اضافه کرد: در خصوص موج جدید بیماری، اگر نسبت به ترغیب مردم برای انجام واکسیناسیون دوز ششم خوب عمل نکنیم ممکن است تا یک ماه آینده شاهد افزایش مبتلایان و بستری‌ها باشیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اوایل مهر و آبان ماه اکثر مردم اقدام به دریافت دوزهای اول و دوم واکسن کردند و پس از گذشت سه تا چهار ماه کم کم آنتی‌بادی بدن در مقابل این ویروس کاهش پیدا می‌کند، امکان دارد که در بهمن‌ماه شاهد افزایش موارد باشیم.

سلمانی اظهار داشت: این احتمال نیز وجود دارد که اگر مردم نسبت به تزریق دوز سوم واکسن اقدام کنند و استقبال خوبی از آن صورت گیرد، موج خفیف‌تری را شاهد باشیم ولی اگر استقبالی از سوی مردم صورت نگیرد احتمال اینکه موج شدیدتری باشد وجود دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان یزد با اشاره به اینکه متأسفانه رعایت پروتکل توسط مردم به‌مانند سابق نیست، گفت: با توجه به اینکه میزان سرایت در امیکرون بالاتر است، چون تعداد ابتلا سریع افزایش می‌یابد، بستری‌های کرونایی نیز به افزایش خواهد یافت.

وی به میزان استفاده از ماسک در بین مردم یزد اشاره کرد و اظهار داشت: حدود استفاده از ماسک در بین شهروندان یزدی 38 درصد است که نیازمند توجه جدی‌تر به این مسئله هستیم.

انتهای پیام/خ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۴۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود کیانی، پژوهشگر و محقق زمین شناسی و مدیر موسسه گوهرشناسی و شهاب سنگ شناسی واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی، درباره نتیجه یک آزمایش بر روی نمونه شهاب سنگی گفت: شهاب سنگ قطعاتی از اجسام فضایی مانند سیارات، سیارک ها و ستاره های دنباله دار هستند که در فضا سرگردان بوده و روی یک سیاره یا سیارک فرود می آیند. این سنگ ها دارای انواع مختلفی بوده که در چهار نیم میلیارد سال قبل شکل گرفته است و بدون هیچ تغییر شیمیایی قابل توجه ای در فضا در حال حرکت هستند که به آنها شهاب واره می گویند. هنگامی که این سنگ ها بر روی زمین سقوط می کنند به آنها شهاب سنگ گفته می شود.

براساس گزارش ایسنا، وی در ادامه به کشف جدید پژوهشگران اشاره کرد و گفت: اخیرا فردی از یکی روستاهای استان لرستان قطعه ای از یک نمونه سنگ فلزی که دارای چگالی بالا و جذب آهن ربای قوی بوده را به موسسه گوهرشناسی کیپا (کیانپارس) ارسال کرد. با توجه به مشکوک بودن این سنگ از نمونه ارسالی با استفاده از مقاطع میکروسکوپی و نمونه های شیمیایی آنالیز شده توسط میکروسکوپ الکترونی دانشگاه خوارزمی تهران این سنگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این محقق تصریح کرد: در این آزمایشات تخصصی و دقیق مشخص شد این نمونه با توجه به وجود بافت ویدمن اشتاتن(بافت مخصوص شهاب سنگ های آهنی) و درصد آهن و نیکل بالا یک قطعه شهاب سنگ آهنی است. در نمونه آزمایشی میزان خلوص آهن بالای نود درصد و مقدار نیکل حدود ۸ درصد است.

وی بیان کرد: طی مطالعات تکمیلی مشخص شد این شهاب سنگ مربوط به هسته یک سیاره یا سیارک بوده که طی برخوردهای فضایی بین اجرام فضایی متلاشی شده و قطعاتی از آن در فضا فاصله زیادی را طی کرده و سپس در سرزمین ایران فرود آمده است.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903247

دیگر خبرها

  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان/ عکس
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • افزایش سطح آب رودخانه دز/ بوستان‌های ساحلی دزفول تخلیه شدند
  • تخلیه بوستان‌های ساحلی دزفول در پی افزایش دبی «دز»/ هشدار خودداری از حضور در مناطق تفریحی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تدارک ۳۰ عنوان برنامه پاسداشت هفته عقیدتی در شهرستان زابل