Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این دانشگاه خواستار اقدام عاجل برای جلوگیری از موج ششم کرونا در استان اردبیل شد و اعلام کرد: سویه اومیکرون ویروس کرونا تندتر سریع‌تر و خشن‌تر از همه سویه‌های قبل بوده و سرعت واگیری آن چندین برابر سویه دلتاست.

در اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بر رعایت دقیق فاصله ۲ متر شهروندان از یکدیگر و استفاده از ماسک در اماکن عمومی و محافل خانوادگی تاکید شده و آمده است: خطر شیوع اومیکرون جدی است شهروندان باید هر چه سریع‌تر واکسیناسیون خود را کامل کرده و دُز سوم را نیز تزریق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل در اطلاعیه خود اعلام کرده است که تمامی شهروندانی که حداقل سه ماه پیش دُز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند، جهت دریافت دُز سوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

در این اطلاعیه با اشاره به قدرت و سرعت بالای سرایت سویه اومیکرون کرونا، بر تهویه مناسب در منزل تاکید شده و آمده است: شهروندان هر ساعت یکبار، پنجره‌ها را به مدت پنج دقیقه باز کنند.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل علائم سویه اومیکرون ویروس کرونا را شبیه سرماخوردگی اعلام کرده و سردرد، خستگی، بیحالی و ضعف را از علائم ابتلا به این سویه عنوان کرده و خواستار قرنطینه خانگی مبتلایان احتمالی شده است.

این مرجع تخصصی بهداشت و درمان در اطلاعیه صادر شده، بهترین راه مقابله با سویه اومیکرون ویروس کرونا را واکسیناسیون، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، پرهیز از هرگونه تجمع و شستن دست عنوان کرده است.

در اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ضمن تاکید بر استفاده از ماسک مناسب در محیط‌های با تهویه ضعیف، مدت قرنطینه مبتلایان به سویه اومیکرون کرونا حداقل ۲ هفته عنوان شده و آمده است: شهروندان در صورت داشتن تب یا هر علامت تنفسی حتی به شکل خفیف و یا سابقه تماس نزدیک با یک فرد مشکوک به کرونا ابلا را جدی گرفته و با تشخیص زودهنگام و قرنطینه به موقع در کاهش روند انتقال بیماری مشارکت کنند.

در این اطلاعیه توصیه شده است که شهروندان استان اردبیل در صورت مشاهده هر کدام از علائم تب، سرفه، بدن درد، ضعف، گلودرد، از دست دادن حس بویایی و چشایی، دل‌پیچه، تهوع، استفراغ و اسهال، با مراجعه و درمان بموقع، از بدتر شدن بیماری پیشگیری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل دیشب در مصاحبه تلویزیونی با اشاره به مثبت شدن تست ابتلای یک نفر از اهالی استان اردبیل در هرمزگان به سویه اومیکرون کرونا اعلام کرد: تزریق دوز سوم واکسن کرونا در پیشگیری از سویه اومیکرون بسیار موثر است.

شهرام حبیب‌زاده همچنین با تاکید بر استفاده از ماسک، ایجاد تهویه در فضاهای سرپوشیده و رعایت فاصله اجتماعی اظهار کرد: کیت تشخیصی اومیکرون در استان وجود دارد و برای مواردی که سابقه تماس با فرد مبتلا داشته‌اند، استفاده خواهد شد ولی مرسوم است که بعد از غالب شدن یک سویه در کشور، نیاز به انجام تست نیست و موارد مثبت بیماری از نوع اومیکرون خواهد بود.

به گزارش ایرنا، هم اکنون شاخص شمار ابتلای جدید، بستری همزمان و تعداد فوتی‌های کرونا در استان اردبیل روند ثابتی را طی می کند و هم‌اکنون به جز شهرستان پارس‌آباد که در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارد، بقیه شهرستان‌های استان شامل بیله‌سوار، نیر، کوثر، گرمی، سرعین، خلخال، اصلاندوز، نمین، مشکین‌شهر و اردبیل در وضعیت آبی شیوع قرار گرفته‌اند.

به گزارش ایرنا، بالاترین آمار مربوط به فوت بیماران مبتلا به کرونا در استان اردبیل در هشتم آذرماه سال گذشته با ۲۲ فوتی، بیشترین آمار بستری روزانه مبتلایان کرونا با ۱۸۹ نفر و بالاترین رکورد بستری همزمان مبتلایان نیز با ۸۹۷ نفر در روز ۳۱ مردادماه ۱۴۰۰ به ثبت رسیده است.

برچسب‌ها کرونا اومیکرون طرح واکسیناسیون کرونا واکسن کووید 19 استان اردبیل ماسک ویروس دلتا بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اومیکرون طرح واکسیناسیون کرونا کرونا اومیکرون طرح واکسیناسیون کرونا واکسن کووید 19 استان اردبیل ماسک ویروس دلتا بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل استفاده از ماسک استان اردبیل سویه اومیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند