Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، عباس ایزدی سرپرست اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشتر مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ابتدای شیوع ویروس کرونا با مشکل تامین اکسیژن رو به رو بودند که اکنون از این بابت کمبودی نداریم.

وی گفت: در پنج موج قبلی کرونا و مشکلاتی که در حوزه تامین اکسیژن دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مراکز درمانی وجود داشت اقدامات خوبی در خصوص تجهیز بیمارستان‌ها به اکسیژن ساز‌ها و همچنین تامین تعداد کپسول‌های اکسیژن بیمارستانی ۴۰ لیتری و ۵۰ لیتری انجام و تعداد زیادی کپسول تهیه و به مراکز درمانی تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین برای مراکز درمانی که با ظرفیت موجود اکسیژن ساز‌ها و کپسول جوابگو نبود برای تهیه و تامین مخازن اکسیژن مایع اقدام شده است.

ایزدی گفت: در حوزه تامین دستگاه‌های کمک تنفسی نظیر ونتیلاتور هم با توجه به افزایش ظرفیت تخت‌های ویژه در مراکز درمانی و همچنین تعمیر و تجهیز دستگاه‌های تصویر برداری برای تشخیص درگیری ریوی اقدامات خوبی انجام شده است.

ساماندهی بخش‌های مراقبت‌های ویژه در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دکتر شاپور بدیعی گفت: بخش‌های مراقبت ویژه از اهمیت بالایی در سیستم درمانی کشور برخوردار است به طوری که کیفیت خدمات رسانی در بخش‌های مراقبت ویژه نقش موثری در کاهش مرگ و میر بیماران دارد.

وی گفت: در حوزه کادر درمانی در بخش‌های مراقبت ویژه با کمبود مواجه هستیم که با تمهیداتی که در حوزه پرستاری صورت گرفته از جمله آموزش‌های مستمر نیرو‌های پرستار، این مشکل در حال کاهش است.

بیشتر بخوانید

استفاده از ظرفیت بیمارستان های خصوصی در صورت مواجهه با پیک ششم کرونا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تلاش می‌شود با برنامه ریزی، هیچ بیماری در نوبت برای بستری در بخش‌های آی. سی. یو قرار نگیرد و بتواند به سرعت و بدون صف از خدمات بخش‌های مراقبت‌های ویژه استفاده کند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کلانشهر مشهد و ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد.

ارائه خدمات بهداشتی و درمان به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

در حال حاضر ۴۳۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری هستند.

از بین ۳۳ شهرستان خراسان رضوی هم اکنون تنها گناباد در شرایط زرد و بقیه شهرستان‌های استان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

 

انتهای پیام//ر.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بخش مراقبت ویژه کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بخش های مراقبت مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۳۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران گفت: ۱هم اکنون هزارو 100  بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش این دانشگاه شاغل هستند و  دست کم ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضع ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

دکتر عبدالله‌زاده  افزود: ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن سال آینده فارغ‌التحصیل  وبلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری می‌شوند.

وی گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در  کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: این ۱۵۰ نیرو پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی مشغول به کار می‌شوند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تجلیل شد..

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال