Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز شنبه به نقل از عباس ایزدی گزارش داد: بیشتر مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ابتدای شیوع ویروس کرونا با مشکل تامین اکسیژن رو به رو بودند که اکنون از این بابت کمبودی نداریم. 
وی اضافه کرد: طی پنج موج قبلی کرونا و مشکلاتی که در حوزه تامین اکسیژن دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مراکز درمانی وجود داشت اقدامات خوبی در خصوص تجهیز بیمارستانها به اکسیژن سازها و همچنین تامین تعداد کپسول‌های اکسیژن بیمارستانی ۴۰ لیتری و ۵۰ لیتری انجام و تعداد زیادی کپسول تهیه و به مراکز درمانی تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین برای مراکز درمانی که با ظرفیت موجود اکسیژن سازها و کپسول جوابگو نبود برای تهیه و تامین مخازن اکسیژن مایع اقدام شده است.
ایزدی افزود: در حوزه تامین دستگاههای کمک تنفسی نظیر ونتیلاتور هم با توجه به افزایش ظرفیت تخت‌های ویژه در مراکز درمانی و همچنین تعمیر و تجهیز دستگاههای تصویر برداری برای تشخیص درگیری ریوی اقدامات خوبی انجام شده است.

ساماندهی بخشهای مراقبتهای ویژه در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خبر دیگری به نقل از معاون درمان این دانشگاه از اجرای برنامه ساماندهی بخش‌های مراقبت ویژه بیمارستان های زیر پوشش با محور فضای فیزیکی، سرمایه‌گذاری روی تجهیزات و بهره‌وری هر چه بهتر در حوزه نیروی انسانی خبر داد.
دکتر شاپور بدیعی افزود: بخش‌های مراقبت ویژه از اهمیت بالایی در سیستم درمانی کشور برخوردار است به طوری که کیفیت خدمات رسانی در بخش‌های مراقبت ویژه نقش موثری در کاهش مرگ و میر بیماران دارد.
وی اضافه کرد: در حوزه کادر درمانی در بخش‌های مراقبت ویژه با کمبود مواجه هستیم که با تمهیداتی که در حوزه پرستاری صورت گرفته از جمله آموزش‌های مستمر نیروهای پرستار، این مشکل در حال کاهش است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اهمیت سرعت رسیدگی به بیماران نیازمند به مراقبت‌های ویژه در مقابله با کرونا گفت: تلاش می‌شود با برنامه ریزی، هیچ بیماری در نوبت برای بستری در بخشهای آی. سی. یو قرار نگیرد و بتواند به سرعت و بدون صف از خدمات بخشهای مراقبتهای ویژه استفاده کند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کلانشهر مشهد و ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد. 
ارائه خدمات بهداشتی و درمان به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

در حال  حاضر ۴۳۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان خراسان رضوی بستری هستند.

از بین ۳۳ شهرستان خراسان رضوی هم اکنون تنها گناباد در شرایط زرد و بقیه شهرستانهای استان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دستگاه اکسیژن ساز مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ونتیلاتور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دستگاه اکسیژن ساز مشهد ویروس کرونا دستگاه اکسیژن ساز مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ونتیلاتور دانشگاه علوم پزشکی مشهد بخش های مراقبت ویژه مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۲۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی  مسئول گروه جهادی توان آوران و دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخصوص این اردوی جهادی گفت: گروه جهادی توان آوران جمعه در میان برای ارائه خدمات توان بخشی در مناطق حاشیه شهر مشهد حاضر می‌شود. 

سجاد جوادی افزود: این خدمات شامل فیزیوتراپی، کار درمانی، گفتاردرمانی، بینایی سنجی و مددکاری اجتماعی است و  هدف از تشکیل این گروه جهادی کمک به اقشار ضعیف و کم برخوردار است.

جوادی بیان کرد: این اردو جزو اولین اردو‌های توان بخشی در کشور است؛ در هر جمعه که اردو فعال است، حدود ۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت داوطلبانه در این اردوی جهادی مشارکت دارند.

وی تصریح کرد: این دوره، دوره دوم این اردوی جهادی است که از بهمن ماه سال گذشته آغاز شده و ترم گذشته نیز مرحله اول این اردوی جهادی، در منطقه دیگر مشهد برگزار شد. 

مسئول اردوی جهادی توان آوران همچنین در ادامه گفت: معاینات پزشکی مراجعان به صورت کامل انجام می‌شود و اگر نیاز بود برای مراجعه مجدد از مراجعه کنندگان درخواست می‌شود.

وی افزود: تمرین‌های لازم به مراجعان داده خواهد شد و درصورتیکه مورد شدیدتری در مراجعان مشاهده شود که قابل درمان در اینجا نیست، به مراکز درمانی ارجاع داده خواهند شد. 

جوادی همچنین تاکید کرد: طبق رایزنی‌ها هزینه ویزیت این افراد در مراکز درمانی که به آن معرفی می‌شوند، کمتر از هزینه معمولی است.

دیگر خبرها

  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد