Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، سید وحید حسینی با اشاره به وضعیت نگران کننده و روند افزایشی ابتلای افراد در شهرستان ممسنی که با اعزام تیم ارزیاب معاونت درمان دانشگاه برای بررسی این روند، همراه بوده است، گفت: در شرایط کنونی، شناسایی خوشه های بیماری در استان و پیشگیری از گسترش این خوشه ها، می تواند در موفقیت برنامه های مقابله با کرونا و پیشگیری از اوج گیری بیماری، نقش مهمی ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او مداخله به موقع تیم های سلامت برای مهار همه گیری پس از مرحله شناسایی را یک ضرورت در پیشبرد بهتر برنامه های عملیاتی مقابله با این بحران خواند تا از مواجهه با موج های جدید بیماری جلوگیری شود. 
 
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آمارها نشان می دهد که به دلیل برخی سهل انگاری ها و بی توجهی ها، افراد سنین پایین، بیشترین آمارهای ابتلا را به خود اختصاص داده اند.

او با تاکید بر حس همدردی و پیگیری مسوولان دانشگاه در ارتباط با امور درمان بیماران استان عنوان کرد: با توجه به هزینه بالای درمان و بستری افراد مبتلا، پایش و نظارت جدی در بخش‌های کووید۱۹ بیمارستان ‌های استان، در اولویت دستور کار بازرسان و مسوولان حوزه درمان دانشگاه قرار گرفت. 


دکتر حسینی با اشاره به قدرت سرایت پذیری و انتشار بالای کروناویروس، از مردم خواست تا برای حفظ جان خود و اطرافیان، شیوه نامه های بهداشتی را به صورت جدی رعایت کند و در واکسیناسیون علیه کروناویروس مشارکت داشته باشند.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه به بررسی آمارهای واکسیناسیون در شهرهای مختلف استان، آمار نمونه گیری های تشخیصی، آخرین وضعیت ابتلا در مناطق مختلف استان، وضعیت سلامت بیماران در بخش های کووید۱۹ بیمارستان های استان، روند بهبودی بیماران و علت های جان باختن مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته در استان پرداخت و دستورات لازم در این زمینه صادر شد.

دکتر محمود نجابت مشاورعالی سرپرست دانشگاه نیز در این نشست، پیشنهاداتی در زمینه امور آموزش و درمان دانشجویان پزشکی ارایه داد.

 معاونان و دیگر مدیران ارشد دانشگاه با ارائه گزارش آخرین روند اقدامات کارگروه های مختلف ستاد، چالش‌ های موجود در زمینه پیشبرد بهتر برنامه ها را مطرح کرده و در این خصوص تصمیم گیری شد.

ارائه گزارش های مربوط به آمار انجام واکسیناسیون در استان طی روز گذشته، آمار مبتلایان و افراد بستری در مراکز درمانی و بیمارستان های فارس، شیوه خدمت رسانی به مبتلایان و مراجعان در بیمارستان های شیراز و شهرستان های استان فارس و بیان توضیحاتی درباره اقدامات هر حوزه، از دیگر محورهای برگزاری این نشست بود.

انتهای پیام/ف
 

منبع: فارس

کلیدواژه: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز سید وحید حسینی روند افزایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۸۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید