Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر پیش ‌بینی و اعلام آمادگی مسئولان این دانشگاه برای مقابله با موج ششم کروناویروس در استان، تاکید کرد.

دکتر سید وحید حسینی یکشنبه ۳۰ آبان در چهارصد و چهل و نهمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اشاره به وضعیت نگران کننده و روند افزایشی ابتلای افراد در شهرستان ممسنی که با اعزام تیم ارزیاب معاونت درمان دانشگاه برای بررسی این روند، همراه بوده است، گفت: در شرایط کنونی، شناسایی خوشه‌های بیماری در استان و پیشگیری از گسترش این خوشه‌ها، می‌تواند در موفقیت برنامه‌های مقابله با کرونا و پیشگیری از اوج گیری بیماری، نقش مهمی ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او مداخله به موقع تیم‌های سلامت برای مهار همه گیری پس از مرحله شناسایی را یک ضرورت در پیشبرد بهتر برنامه‌های عملیاتی مقابله با این بحران خواند تا از مواجهه با موج‌های جدید بیماری جلوگیری شود. 

 به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آمارها نشان می‌دهد که به دلیل برخی سهل انگاری‌ها و بی توجهی‌ها، افراد سنین پایین، بیشترین آمارهای ابتلا را به خود اختصاص داده‌اند.

او با تاکید بر حس همدردی و پیگیری مسوولان دانشگاه در ارتباط با امور درمان بیماران استان عنوان کرد: با توجه به هزینه بالای درمان و بستری افراد مبتلا، پایش و نظارت جدی در بخش‌های کووید۱۹ بیمارستان ‌های استان، در اولویت دستور کار بازرسان و مسوولان حوزه درمان دانشگاه قرار گرفت. 

حسینی با اشاره به قدرت سرایت پذیری و انتشار بالای کروناویروس، از مردم خواست تا برای حفظ جان خود و اطرافیان، شیوه نامه‌های بهداشتی را به صورت جدی رعایت کند و در واکسیناسیون علیه کروناویروس مشارکت داشته باشند.

 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه به بررسی آمارهای واکسیناسیون در شهرهای مختلف استان، آمار نمونه گیری های تشخیصی، آخرین وضعیت ابتلا در مناطق مختلف استان، وضعیت سلامت بیماران در بخش‌های کووید۱۹ بیمارستان‌های استان، روند بهبودی بیماران و علت‌های جان باختن مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته در استان پرداخت و دستورات لازم در این زمینه صادر شد.

دکتر محمود نجابت، مشاورعالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، پیشنهاداتی در زمینه امور آموزش و درمان دانشجویان پزشکی ارایه داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سید وحید حسینی دانشگاه علوم پزشکی شیراز موج ششم کرونا کرونا در ایران سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۷۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم بکنند. وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است.

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه