Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ روند نزولی همه‌گیری از ابتدای هفته روز گذشته معکوس شد و دوباره ویروس منحوس با افزایش نرخ ابتلا خودنمایی کرد و کارشناسان با اعلام شباهت‌های معنادار نوسان‌ها نسبت به قبل از آغاز پیک پنجم نگران از روزهای آینده شدند. - اخبار استانها -

به‌گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، بررسی‌های آماری روز گذشته همه‌گیری نشان داد ویروس منحوس هنوز فعال است و کاملا ًزیرپوستی مشغول گسترش فعالیتش در ایران است که این اتفاق باعث شده تا شباهت‌های آماری دو هفته اخیر با یک ماه قبل از آغاز پیک پنجم عامل نگرانی کارشناسان بهداشت و درمان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان بهداشت و درمان در این زمینه می‌گویند: بررسی رفتاری ویروس منحوس در دو هفته اخیر با یک ماه قبل از آغاز پیک پنجم یعنی خرداد 1400 این سیگنال را تقویت کرده که احتمال شکل‌گیری پیک ششم در فاصله‌ای نزدیک دور از انتظار نیست، به‌خصوص اینکه علاوه بر افزایش نرخ ابتلا روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی در میان هموطنان نیز سیر نزولی به خود گرفته است.

این گروه درباره سینگال‌های منتشر شده از روند فعالیت روزانه ویروس منحوس نیز تاکید می‌کنند: افزایش 19 درصدی نرخ ابتلا در یک روز و رسیدن تعداد مبتلایان روزانه به 8427 مورد یعنی ابتلای 5.8 نفر در هر دقیقه می‌تواند نشانه‌ای از جهش ناگهانی نرخ ابتلا باشد که شاهد مثال این روند نیز رشد 2.6 درصدی نرخ بستری افراد مبتلا در آخرین آمار منتشر شده است.

به گفته کارشناسان بهداشت و درمان، زنجیره روند افزایشی همه‌گیری درجایی تکمیل می‌شود که مقایسه دو جدول آماری اخیر با یکدیگر رشد 42.74 درصدی نرخ فوتی‌ها را نشان می‌دهد که در واقع هر 8 دقیقه یک فوتی  بوده است. البته پایان کار نیست و مقایسه روند تغییر رنگ‌بندی شهرستان‌ها نیز مهر تایید دیگری در این زمینه است چون افزایش 6 شهرستان قرمز در یک هفته می‌تواند گواهی گسترش منطقه فعالیت ویروس منحوس باشد و اگر بگوییم نبض شکل‌گیری پیک ششم کرونا در ایران تندتر شده دور از واقعیت نیست.

56 درصد مردم استان کرمان پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا را رعایت نمی‌کنندآژیر خطر کرونا در استان سمنان به صدا درآمده استبیش از یک میلیون دز واکسن کرونا در چهارمحال و بختیاری تزریق شد


استان آذربایجان غربی/1071 نفر به سبب سندروم حاد تنفسی بستری شدند

جواد آقازاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، اظهار داشت: در شبانه روز گذشته تعداد یک هزار و 71 نفر به سبب سندروم حاد تنفسی در بیمارستان‌های آذربایجان‌غربی بستری شده و 47 نفر نیز وصل به دستگاه ونتیلاتور شدند.

وی تصریح کرد: همچنین 530 نفر مشکوک به بیماری کرونا و 244 بستری در بخش آی‌سی‌یو در شبانه‌روز گذشته در استان به ثبت رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان‌غربی از ابتلای 570 نفر دیگر به کرونا خبر داد و بیان کرد: تاکنون 304 هزار و 677 نفر مبتلا به این بیماری شده‌اند.

وی با اشاره به فوت 15 نفر دیگر در شبانه روز گذشته در آذربایجان‌غربی افزود: با فوت این تعداد شمار فوتی‌ها به 6 هزار و 862 نفر افزایش یافت.

آقازاده از واکسیناسیون 16 هزار و 854 نفر دیگر خبر داد و تصریح کرد: تاکنون سه میلیون و 395 هزار و 581 نفر واکسن کرونا را در سه دز دریافت کرده‌اند.

استان اصفهان/ 512 بیمار جدید در استان شناسایی شد

پژمان عقدک در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار کرونا در اصفهان از ابتدا تاکنون، اظهار داشت: تعداد کل موارد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا 1185920  نفر بوده که از این تعداد 118728 نفر بهبود، 176853 بستری و  16530 نفر هم فوت کردند.

وی افزود: در 24 ساعت گذشته 512  بیمار جدید کرونایی در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شناسایی و 133 نفر از مراکز درمانی ترخیص شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 1192 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: از این تعداد 202 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

عقدک تصریح کرد: آمار مرگ و میر بیماران مشکوک و قطعی به کرونا طی  24 ساعت اخیر در استان اصفهان  را 16 نفر در اثر ابتلا به کرونا فوت کردند.

رئیس بیمارستان امین اصفهان، با اشاره به وضعیت بیماران بستری نسبت به هفته‌های گذشته، اظهار داشت: در هفته جاری تعداد بستری بیماران کرونایی کاهش پیدا کرده و در حال حاضر 120 بیمار کرونایی در بیمارستان امین که بیمارستان ریفرال کروناست، بستری هستند.

حمید مللی افزود: این آمار در هفته‌های گذشته بالغ بر 250 بیمار بستری بوده که در حال حاضر با روند کاهشی میزان بستری مواجه هستیم و میانگین بستری شبانه‌روزی این بیمارستان به کمتر از 15 بیمار رسیده است.

رئیس بیمارستان امین اصفهان با بیان تفاوت علائم کووید 19 با سرماخوردگی و آنفلوآنزا، گفت: با شیوع فصل سرما با بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا مواج می‌شویم که دارای علائم مشترکی از جمله سردرد، آبریزش بینی و چشم است ولی در بیماری کووید درگیری‌هایی تنفسی و سرفه‌های مکرر وجود دارد که در آنفلوآنزاها کمتر دیده می‌شود.

وی به مردم توصیه کرد: در فصل سرما حتما پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و استفاده از ماسک و  عدم حضور در مراکز پر جمعیت و سربسته را فراموش نکنند تا گرفتار هیچ‌کدام از بیماری‌های واگیردار نشویم.

مللی تصریح کرد: آن دسته از افرادی که هنوز برای واکسن اقدام نکرده‌اند هر چه زودتر به مراکز تجمیعی مراجعه و واکسن دریافت کنند تا بتوانیم چرخه گردش کرونا را به حداقل برسانیم و آنچه که در جامعه می‌ماند همان آنفلوآنزایی باشد که قبلا بوده، هر چند آن را هم باید با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کنترل کنیم و پاییز و زمستان خوب و بدون بیماری داشته باشیم.

استان ایلام/ 4 فوتی و 143 ابتلای جدید در 24 ساعت گذشته

محمد کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگارتسنیم در ایلام، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد 63 هزار و 854 نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا طی 24 ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی 143 مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر 108 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در 24 ساعت اخیر 22 بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته‌ها 66 هزار و 62 نفر بوده است.

کریمیان گفت: در 24 ساعت گذشته چهار مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان دو مورد شهرستان ایلام، یک مورد شهرستان ملکشاهی و یک مورد مربوط به شهرستان چوار گزارش شده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا کنون یک هزار و 129 نفر بوده است.

 

استان بوشهر/ موارد مثبت تست کرونا 10 درصد پیک پنجم شد

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، تعداد بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر را 105 نفر دانست و اظهار داشت: روز گذشته 27 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند که از این تعداد ابتلای 8 مورد به کرونا مثبت، قطعی است.

وی با اشاره به اینکه اکنون 13 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند افزود: از این مجموع موارد بستری در بخش‌های ویژه کرونایی، 5 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 17 بیمار نیز با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند، که از این تعداد 4 نفر از آنها مثبت قطعی بوده‌اند

وی افزود: تاکنون 2 هزار نفر از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون 88 هزار نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

کشمیری با اشاره به اینکه یک میلیون و 200 هزار واکسن در استان بوشهر تزریق شده خاطر نشان کرد از این شمار 710 هزار و 310 نفر نوبت اول و 500 هزار نفر هر دو نوبت واکسن را دریافت کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: 75.1 درصد جمعیت استان بوشهر نوبت اول و 52 درصد هر دو نوبت واکسن را دریافت کرده‌اند.

وی در خصوص واکسیناسیون دانش آموزان نیز گفت: از جمعیت 101 هزار نفری دانش‌آموزان استان بوشهر تاکنون به 72 هزار و 760 نفر معادل 80 درصد نوبت اول و به 20 هزار نفر نیز معادل 27 درصد هر 2 نوبت واکسن تزریق شده است.

استان خراسان جنوبی/ شناسایی 72 بیمار جدید

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: روز گذشته 106 آزمایش مولکولی تشخیص کرونا در استان انجام شد که مجموعا 45 بیمار جدید و از 148 آزمایش سریع کرونا 27 بیمار جدید شناسایی شدند.

کامبیز مهدی زاده افزود: از این تعداد 12 مورد از بیرجند، 1 مورد از سربیشه، 2 مورد از فردوس، 14 مورد از زیرکوه، 2 مورد از قاین و 13 مورد از نهبندان بودند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 185 بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که 87 نفر کرونا مثبتند،  گفت: از این تعداد 10 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی افزود: خوشبختانه فوتی جدیدی در شبانه روز گذشته ثبت نشد و تعداد فوتی‌های این بیماری همان هزار و 192 نفر باقی ماند.

استان کرمان/ 244 مورد بستری در مراکز درمانی

با این وجود به نظر می‌رسد که پس از گذشت بیش از 20 ماه از شیوع کرونا برای بیش از نیمی از جمعیت استان کرمان همه چیز عادی شده و طبق آمار رسمی منتشر شده کرمان جزو استان‌هایی است که رعایت پروتکل‌ها در آن بسیار ضعیف بوده و 56 درصد مردم استان کرمان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌پزشکی کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 244 مورد است اظهار داشت: از این تعداد 127 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 40 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 11 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 12 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 54 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 40 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 41 هزار و 567 مورد رسیده است.

وی به فوت 2 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 4 هزار و 896 مورد رسیده است.

صحبتی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان یک میلیون و 917 هزار و 582 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را یک میلیون و 184 هزار و 60 مورد است.

 

 

درحال تکمیل... .

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان های استان پروتکل های بهداشتی شبانه روز گذشته حال حاضر مبتلا به کرونا بیمارستان ها مراکز درمانی آذربایجان غربی استان بوشهر کرونا در استان حال حاضر 24 ساعت گذشته استان ایلام ویروس منحوس بستری هستند استان کرمان بیمار جدید تزریق شده پروتکل ها نرخ ابتلا یک میلیون 24 ساعت آغاز پیک نوبت اول پیک پنجم هزار نفر شده اند 2 بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۴۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان عملیاتی
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • روایت ارتشبد آمریکایی از تحویل سوخو 35 به ایران
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • آغاز زندگی در حرکت خودرو امداد
  • بیانیه جدید و تندتر پرسپولیس علیه سپاهان
  • عکس‌| رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • قیمت دینار عراق امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد