Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدعلی کیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اجلاس آمادگی شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مقابله با موج ششم بحران کرونا، گفت: از هفته قبل تعدادی از استان‌های کشور وارد موج ششم کرونا شده‌اند اگرچه خوشبختانه تا این لحظه خراسان رضوی وارد این موج نشده است، اما احتمال ورود این استان از هفته آینده به موج ششم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: باید تا قبل از آغاز موج جدید مشکلات و چالش‌های تمامی شهرستان‌های زیر پوشش در حوزه‌های بهداشت و درمان شناسایی شود تا با حمایت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در معاونت‌های مربوطه این نواقص قبل از ورود به موج ششم بحران کرونا برطرف گردد.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: ما بیشتر به دنبال اقناع‌سازی و فرهنگ‌سازی در بحث واکسیناسیون کرونا هستیم و این نکته بسیار مهم قابل تامل بوده و آن اینکه ۸۵ درصد از فوت‌شدگان کرونا این واکسن را دریافت نکرده بودند.

کیانی با اشاره به ممنوع بودن حضور کارکنان واکسن نزده در محل کار بیان کرد: ما به دنبال این نیستیم که کسی را از کار و فعالیت منع کنیم، اما برای ما مهمتر از هرچیز سلامت مردم است و می‌خواهیم که با انجام واکسیناسیون جمع زیادی از شاغلان واکسینه شوند تا دغدغه‌هایمان در این خصوص برطرف گردد.

او با اشاره به که در موج پنجم بحران کرونا روز‌های بسیارسختی را با وجود ویروس دلتا تجربه کردیم، تصریح کرد: به دنبال آن هستیم تا با کسب تجربه کافی از موج قبلی تکرار این وضعیت را در موج ششم شاهد نباشیم و به همین جهت بر آمادگی کامل تمامی مجموعه‌ها تاکید داریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: اگر دستگاه اکسیژن‌ساز، ونتیلاتور و یا هر چیز دیگری داریم باید متناسب با نیازمان باشد و از مسئولان مربوطه در شهرستان‌ها می‌خواهیم که ضمن معرفی یک فرد متخصص و با تجربه در بحث تامین نیاز‌های حقیقی، نگاه شهری را به ملی تغییر دهند و بدانند که ما هیچگونه کوتاهی در تامین نیاز‌های حقیقی نداریم.

کیانی اظهار کرد: درخواست دیگرمان از روسای بیمارستان‌ها بوده و آن اینکه نیروی متخصص را در بخش‌های مختلف از جمله ICU به‌کار گیرند و مدیران حوزه غذا و دارو هم تامین دارو‌ها را متناسب با نیاز‌ها داشته باشند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: دستورالعمل جدید خدمات‌رسانی به بیماران سرپایی در حوزه‌های دارو، بهداشت و درمان تدوین شده و در اختیار تمامی شبکه‌ها قرار گرفته است.

انتهای پیام//ا.د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا دانشگاه علوم پزشکی شیوع ویروس کرونا سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد موج ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۶۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما