Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمدرضا قدیر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم که صبح چهارشنبه ۵ آبان ماه در محل سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، گفت: ۶۳ درصد از افراد بالای ۱۸ سال در استان قم واکسینه شده‌اند که امیدواریم با تلاش مضاعف و حرکت‌های جهادی بتوانیم به میانگین آمار کشوری برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد:خوشبختانه بعد از واکسینه شدن کادر درمان روند فوت در این گروه هدف بر اثر کرونا متوقف و حتی آمار ابتلا کاهش پیدا کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در استان قم، عنوان کرد: متأسفانه شاهد افزایش آمار در مراجعه کنندگان سرپایی هستیم، این زنگ خطری است که می‌توان با واکسیناسیون عمومی این تهدید را خنثی کنیم؛ در ۲۴ ساعت منتهی به چهارم آبان ماه جاری ۶۱ بیمار با علائم کرونا پذیرش و ۵۳ تن بستری شدند.

قدیر گفت: هم اکنون ۲۷۰ بیمار کرونایی در قم بستری هستند که از این تعداد ۶۳ بیمار در وضعیت بدحال به سر می‌برند که ترویج و ترغیب به امر واکسیناسیون از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم در پایان با هشدار نسبت به ورود قم به پیک ششم یادآور شد: عادی انگاری در بین افراد جامعه زنگ خطر ورود به پیک ششم است و باید واکسیناسیون عمومی گسترش یابد تا آمار بستری و مرگ و میر‌ها هم کاهش و نزولی شود.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شیوع کرونا استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۸۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی در نشست مشترک با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سیستان و بلوچستان، با اشاره به وسعت سیل اخیر در مناطق جنوب این استان، گفت: با توجه به نوپا بودن دانشکده علوم پزشکی چابهار، خوشبختانه اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دقیق تیم مدیریتی دانشکده، باعث شده تاکنون هیچ موردی از اپیدمی و طغیان بیماری در مناطق سیل زده پدیدار نشود و گزارش تیم‌های ارزیاب اعزامی از سوی وزارت بهداشت نیز عملکرد این دانشکده را فوق‌العاده اعلام کرده است.

وی ادامه داد: علی رغم مشکلات گذشته در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار، دو بارندگی اخیر، منجر به سیل در آن منطقه و همچنین خسارات وارده به برخی زیرساخت‌های بهداشتی، خوشبختانه با تلاش شبانه روزی کادر بهداشت به خصوص در مناطق روستایی، اقدامات پیشگیرانه تداوم داشته و وقفه‌ای در برنامه‌های مراقبتی ایجاد نشده است.

کد خبر 6095708

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • زشت است جمعیتی در یک صنف مقدس(پزشکان) با عادی انگاری، دسته جمعی مجلس گناه برپا کنند | باید با عاملان عادی انگاری مجالس گناه قاطعانه برخورد شود
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • عادی انگاری شرب خمر توسط برخی افراد/ با مجالس گناه برخورد شود
  • انتقاد امام جمعه یاسوج از شراب‌خواری پزشکان در شیراز
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است